TIOR

Good Morning Residence, locul unde modernul se imbina cu pitorescul

Good Morning Residence, locul unde modernul se imbina cu pitoresculAnsamblul rezidențial Good Morning Residence se află în orașul Balotești, într-o zonă verde. Apropierea de celebrii Codrii Vlăsiei asigură locației o nuanța de pitoresc, ce se îmbină perfect cu elementul de modernitate al caselor. Din acest motiv, locuințele din cadrul ansamblului sunt foarte atractive și foarte căutate.

 

Proximitatea de Bucuresti este un alt motiv pentru succesul de care se bucură imobilele din ansamblul Good Morning Residence. Centrele comerciale din Capitală sunt la o distanță foarte mică. Spre exemplu, un drum până-n Băneasa nu durează mai mult de câteva minute. Locatarii ansamblului se pot bucura de liniștea conferită de o zonă verde și nu au grija că se află la ore distanță de locul de muncă.

 

Proiectul Good Morning Residence a fost demarat în anul 2009. În prezent există un număr mare de case deja locuite, iar cererea este în continuare ridicată. În fiecare an, un număr mare de locuințe sunt vândute în ansamblul rezidențial Good Morning Residence.

 

Din oferta Good Morning Residence fac parte modelele de case Myra și Venus, cu trei și patru camere. La cumpărarea unei locuințe, clientul primește și o suprafață de teren de minim 611 mp.

 

Soliditatea construcțiilor caselor din ansamblul Good Morning Residence este certificată de către structura de rezistență în cadre de beton. De asemenea, ceramica utilizată pentru gresia și faianța din locuințe, dar și parchetul sunt de calitate premium. De menționat este că la construcția  gardului se folosesc  profile de fier rectangular și scânduri duble montate orizontal, astfel încat intimitatea locatarului să se păstreze. Nu în ultimul rând, pentru fiecare casă există rețea proprie de apă și canalizare (fosă septica ecologică).

 

Target-ul principal pentru casele din ansamburile Good Morning Residence este reprezentat de catre oamenii cu vârste cuprinse intre 24 si 40 de ani. Tot mai multe astfel de persoane preferă să-și vândă apartamentele sau casele vechi și să se mute în afara orașului, cumpărând o casă nouă. De aceea, complexurile sunt ținte ideale pentru publicul tânăr, care nu ezită sa acceseze un credit bancar pentru a-și achiziționa imobilul dorit.

 

Foarte util pentru familiile cu copii este faptul ca în apropierea ansamblului se afla trei gradinite.

 

De notat și că în apropierea complexului se află un minimarket și o sală de fitness, perfecte pentru cumpărăturile zilnice sau săptămânale sau pentru puțină mișcare.

 

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI