TIOR

Gardena Residence organizeaza Ziua Portilor Deschise pe 30 ianuarie

Gardena Residence organizeaza Ziua Portilor Deschise pe 30 ianuarieSâmbătă, 30 Ianuarie 2016, ansamblul rezidenţial Gardena Residence organizează "Ziua Porţilor Deschise". Vizitatorii pot vedea întregul ansamblu şi toate apartamentele din Gardena Residence. De asemenea, vor fi prezenţi toţi cei implicaţi în construirea acestui proiect, precum şi consilieri pentru partea financiară sau pentru partea de finisaje interioare.

După feedback-ul pozitiv primit după ultimul eveniment Ziua Porţilor Deschise, din Octombrie 2015, reprezentanţii ansamblului rezidenţial Gardena Residence mai organizează un eveniment similar, în data de 30 ianuarie 2016.

Cu această ocazie, clienţii se pot întâlni cu arhitecta care a gândit întregul proiect, pot discuta cu dezvoltatorul, cu dirigintele de şantier pe partea de construcţii, cu un consilier financiar, şi cu un reprezentant al unei firme de obiecte sanitare şi finisaje.

La sfârşitul lunii ianuarie, Gardena Residence va fi gata din punct de vedere al construcţiei şi se va putea începe lucrul la partea de finisaje a apartamentelor contractate deja, aşa cum îşi doresc clienţii (fiecare apartament se vinde finisat la preferinţele clienţilor: un anumit model/culoare de gresie, parchet şi faianţă).

Ansamblul rezidential Gardena Residence se află în zona Rahova-Măgurele. Complexul este format din 55 de locuințe (studiouri, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere).

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI