TIOR

Gardena Residence: Mai avem doar 11 apartamente libere

Gardena Residence: Mai avem doar 11 apartamente libereDezvoltatorImobiliar.ro vă prezintă o informaţie în exclusivitate: toate apartamentele de 3 camere din ansamblul rezidenţial Gardena Residence au fost rezervate. La vânzare mai sunt doar 11 apartamente (5 apartamente de 2 camere, la preţuri începând cu 43.700 euro şi 6 garsoniere, la preţuri începând de la 26.700 euro).

Mihaela Stan, Manager Vânzări Gardena Residence a declarat pentru DezvoltatorImobiliar.ro că din cele 55 de apartamente ale ansamblului rezidenţial Gardena Residence mai sunt disponibile doar 11 locuinţe, după ce stocul de apartamente de 3 camere a fost epuizat: “Nu mai avem nici un apartament de 3 camere disponibil în Gardena Residence, toate au fost rezervate. Au mai rămas doar 11 apartamente libere (5 apartamente cu 2 camere cu preţuri de la 43.700 euro şi 6 garsoniere cu preţuri de la 26.700 euro)”, ne-a spus aceasta.

Ansamblul rezidenţial Gardena Residence este construit în zona Rahova-Măgurele. Accesul în ansamblul rezidenţial Gardena Residence se face direct din Şoseaua Atomiştilor, este securizat cu barieră şi este permis doar rezidenţilor şi oaspeţilor acestora. Un plus de siguranţă îl conferă şi interfonul, montat în fiecare apartament. De asemenea sunt dispuşi numeroşi stâlpi de iluminat în cadrul complexului.

Cumpărătorii primesc un loc de parcare gratuit. Pentru rezervările făcute din timp, dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Gardena Residence oferă posibilitatea alegerii finisajelor dorite de clienţi.

Vezi întreaga listă de ansambluri rezidențiale din București, de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI