TIOR

Gardena Residence - Livezii, un nou proiect rezidential

Gardena Residence - Livezii, un nou proiect rezidentialDezvoltatorii Gardena Residence construiesc un nou ansamblu în Măgurele, la granița cu sectorul 5, pe strada Livezii. Complexul va fi mai mare decât cel existent de pe strada Atomiștilor și va cuprinde atât case, cât și blocuri. 

Construit pe o suprafață de 40.000 mp, noul ansamblu rezidențial va fi unul dintre cele mai mari din zona de sud a Capitalei. Gardena Residence – Livezii va cuprinde în total 198 de unități locative, formate din duplexuri și triplexuri, dar și 14 blocuri cu 11 apartamente fiecare.

Cei care își vor cumpăra o locuință aici, vor beneficia de o grădiniță pentru preșcolari și mai multe spații de joacă pentru copii. Dezvoltatorii estimează că la finalul acestui proiect, peste 1000 de persoane vor locui în Gardena Residence -Livezii.

„Gardena Residence a inceput construirea unuia dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din zona de sud a Bucurestiului, continuam sa le oferim locatarilor nostri aceeasi calitate, atentie la detalii si tot sprijinul nostru, la cele mai mici preturi. Ne dorim ca si in noul proiect, care va fi locuit la finalul lui de peste 1000 de persoane, sa se creeze o comunitate frumoasa, asa cum s-a intamplat la primul ansamblu Gardena Residence, care se afla pe strada Atomistilor nr. 140”, spune Mihaela Stan, manager vânzări - Gardena Residence.

Lucrările în momentul de față sunt la faza I a proiectului, unde vor fi construite 6 duplexuri cu 12 unități locative. De reținut, casele sunt proiectate pe două nivele: parter + etaj + pod. La parter va fi o bucătărie, living, baie, spațiu de depozitare și ieșire pe terasă. La etaj vor fi trei dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial va avea dressing, o baie și un balcon. Casele pot fi cumpărate atât finisate la cheie la prețul de 74.000 euro cu TVA inclus, dar și la „gri”, la prețul de 69.900 euro cu TVA 5 inclus.

Gardena Residence și-a ocupat deja un stad la TIOR, singurul Târg Imobiliar Online Român.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI