Fierbe piata imobiliara – 2.000 de locuinte noi, la targul tIMOn

19-10-2015 / Blog rezidential

Fierbe piata imobiliara – 2.000 de locuinte noi, la targul tIMOnLa Târgul Imobiliar Naţional tIMOn, care se va desfăşura între 22 şi 25 octombrie 2015 în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vor fi disponibile peste 2.000 de locuinţe noi, în premieră, în ansambluri rezidenţiale.

 

Investitori din România, dar şi din Israel, China sau Republica Moldova îşi vor prezenta oferta bogată de locuinţe din ansambluri rezidenţiale, la evenimentul imobiliar tIMOn, din Bucureşti. Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, inovatorul pieței imobiliare din România prin introducerea tururilor virtuale și a prezentărilor video, este unul dintre partenerii târgului imobiliar și vă așteaptă cu multe surprize.

 

Care sunt noutăţile de la tIMOn?

 

Potrivit site-ului târgului imobiliar tIMOn, dezvoltatorul City Garden Development, controlat de un investitor chinez, va lansa 3 ansamburi imobiliare totalizând 80 de apartamente şi 24 de vile, amplasate atât în centrul Bucureştiului cât şi în zona de Nord a Capitalei.

 

City Garden Pipera va cuprinde 24 de vile, proiectul DownTown 21, din zona Unirii va avea 50 de apartamente şi spaţii comerciale, iar la începutul anului 2016, investitorul chinez vrea să construiască un imobil de lux de 30 de apartamente în zona Bulevardul Libertăţii.

 

Un alt complex rezidenţial care va fi lansat în premieră la tIMOn este Dimri Ghencea Allegro, un proiect reluat de către dezvoltatorul israelian Dimri Internaţional. Dimri West Towers va cuprinde 11 blocuri cu câte 95 de apartamente, la tIMOn fiind disponibil la vânzare un singur bloc.

 

La Târgul imobiliar tIMOn vor fi 31 de proiecte rezidențiale, lansate în premieră în România. În total, dezvoltatorii imobiliari și agențiile vor avea la vânzare peste 250 de ansambluri rezidențiale.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.