Federer se muta la casa noua, in Elvetia lui mult-iubita

26-12-2014 / Blog rezidential

Federer se muta la casa noua, in Elvetia lui mult-iubitaRoger Federer, unul dintre cei mai mari jucători de tenis din toate timpurile, are încă un motiv de satisfacţie. După un sezon 2014 excelent, în care a câştigat 5 turnee şi a cucerit alături de echipa Elveţiei şi Cupa Davis, el a primit o altă veste excelentă: noua sa casă din Zurich este gata!

 

Reşedinţa de 10 milioane de dolari din Zurich a tenismanului Roger Federer este în sfârşit finalizată. Locuinţa are vedere la cunoscutul lac Zurich şi dispune de 6 dormitoare, cu terase generoase.

 

Interesant este că elveţianul a dorit ca noua sa casă să fie împărţită în 2: o parte în care să locuiască el, alături de soţia sa, Mirka şi de cei 4 copii, iar cealaltă pentru părinţii săi.

 

Acum dacă Roger îşi petrece sărbătorile aici sau la una dintre celelalte 2 locuinţe pe care le deţine în Elveţia nu putem şti....

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.