Febra complexurilor rezidentiale cuprinde si litoralul

22-07-2014 / Blog rezidential

http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/ansambluri-rezidentialeFebra complexurilor rezidenţiale cuprinde şi litoralul. Un turc va construi, între localitatea 23 August şi staţiunea Olimp, un ansamblu rezidenţial de 900 de apartamente, dar şi un hotel de 5 stele, piscine, restaurante, baruri şi terenuri de sport.

 

Ansamblurile rezidenţiale se dezvoltă şi pe litoral. Până în anul 2016, un cetăţean turc plănuieşte să construiască 900 de apartamente noi, dar şi o mulţime de facilităţi, precum piscine, restaurante, terenuri de sport sau cluburi. De asemenea, se va construi şi un hotel de 5 stele. Complex va purta numele de Blaxy Premium Resort & Hotel şi se va afla foarte aproape de staţiunea Olimp.

 

Cele 900 de apartamente vor avea piscine exterioare pentru copii şi adulţi, restaurante, baruri, cluburi de distracţie şi animaţie. Hotelul va avea 400 de camere, dar şi business center, Health Club, piscină acoperită şi spa. Atât complexul rezidenţial, cât şi hotelul vor fi deservite de un teatru de vară, o plajă privată de 9.000 de metri pătraţi şi o parcare privată, pe un teren de 13.000 de metri pătraţi.

 

Noutatea proiectului de pe litoral este că dezvoltatorul oferă cumpărătorilor posibilitatea de a avea acces la concedii pe viaţă în casele de vacanţă, pentru cel puţin o săptămână în fiecare an.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.