TIOR

Febra ansamblurilor rezidentiale ii cuprinde si pe antreprenorii straini

Febra ansamblurilor rezidentiale ii cuprinde si pe antreprenorii strainiUn antreprenor străin, Daniel Metz, fondatorul companiei EBS România, investeşte 5 milioane euro într-un ansamblu rezidenţial din Cluj-Napoca. Proiectul, intitulat Contemporano, va fi format din 73 de apartamente noi.

 

Împreună cu firma de construcţii Coratim Group, antreprenorul Daniel Metz, va lucra la construcţia unui ansamblu rezidenţial în Cluj-Napoca. Acesta va fi gata în luna august 2016 şi va cuprinde 73 de apartamente noi.

 

Ansamblul rezidenţial, denumit Contemporano, va avea garsoniere, dar şi apartamente de 2 şi 3 camere în Cluj-Napoca. Preţurile vor porni de la 48.000 euro (TVA inclus), pentru garsoniere. Apartamentele de 2 camere din Cluj-Napoca vor fi scoase la vânzare la preţuri începând cu 63.000 euro, iar cele de 3 camere vor fi disponibile la preţuri începând cu 65.000 euro.

 

“Piaţa rezidenţială din Cluj Napoca a înregistrat o creştere semnificativă în 2015, pe fondul revenirii cererii pentru locuinţe noi din partea tinerilor care lucrează în numeroasele companii care şi-au dezvoltat activitatea în regiune”, au declarat reprezentanţii agenţiei imobiliare Coldwell Banker Transilvania, care se ocupă de vânzarea ansamblului rezidenţial din Cluj-Napoca.

 

Alte 100 de locuințe noi, în planurile unui alt investitor în Cluj-Napoca

 

Contemporano nu este singurul ansamblu rezidenţial anunţat în oraşul din Transilvania. De puţin timp, omul de afaceri Octavian Buzoianu a declarat că va construi un bloc de 100 de apartamente noi în proiectul imobiliar Cluj Business Center. Investiţia în locuinţe va fi tot de 5 milioane euro. Preţurile se vor încadra între 1.000 şi 1.200 euro/mp, iar cele mai multe apartamente vor fi de 2 camere. Află mai multe informaţii de aici.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI