TIOR

Fara apartamente in complexul imobiliar Casa Radio

Fara apartamente in complexul imobiliar Casa RadioDezvoltatorul Plaza Centers a renunţat la construcţia de apartamente în complexul imobiliar Casa Radio, din apropiere de Palatul Cotroceni, din Bucureşti. Care este motivul?

 

Plaza Centers, dezvoltatorul imobiliar aflat în plin proces de reorganizare judiciară a primit aprobare pentru planul urbanistic zonal al complexului Casa Radio, însă în cadrul acestuia apar doar prevederi pentru construcţia de spati birouri, spaţii de retail şi hoteliere. “ Am decis să renunţăm la componenta rezidenţială din cadrul proiectului imobiliar Casa Radio, din cauza că interesul pentru apartamente este mai scăzut în ultimul timp”, au declarat oficialii dezvoltatorului.

 

Cu toate acestea, contractul cu statul român prevede şi construirea de apartamente în complexul imobiliar Casa Radio. Plaza Centers, dezvoltatorul care deţine 75% din proiectul imobiliar, urmează să renegocieze termenii contractuali cu Ministerul Dezvoltării (cu care a semnat o înţelegere în urmă cu aproape 8 ani), pentru a renunţa la planurile de construcţie de apartamente.

 

Despre proiectul imobiliar Casa Radio/Dâmboviţa Center

 

Proiectul imobiliar Casa Radio, sau Dâmboviţa Center (cum mai este numit) se află în apropiere de râul Dâmboviţa şi de Palatul Cotroceni, din Bucureşti. Aici urmează să se construiască, pe o suprafaţă de circa 600.000 de mp, spaţii comerciale, birouri şi spaţii hoteliere. De proiect se ocupă compania israeliană Plaza Centers.

 

Sursa foto: badpolitics.ro

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI