TIOR

Explozie de locuinte noi in Bucuresti si Ilfov

Explozie de locuinte noi in Bucuresti si IlfovNumărul de locuinţe noi construite în prima jumătate a anului 2014 în Bucureşti şi Ilfov este cu peste 50% mai mare faţă de cel din aceeaşi perioada de anul trecut. Practic, apetitul dezvoltatorilor imobiliari din ţară noastră este comparabil cu cel de dinaintea crizei.

 

3.500 de case şi apartamente au fost livrate în Capitală şi în Ilfov în prima parte a anului 2014, cu peste 50% mai multe faţă de prima jumătate a anului trecut. În următoarele luni, numărul de locuinţe care se vor finaliza în aceste zone se apropie de 4.000, potrivit celor de la Business Construct. Unde se află acestea?

 

Zonele de vest şi sud domină topul construcţiilor rezidenţiale. Spre exemplu, în Militari Residence, Timişoara 58 Apartments şi Corvaris Residence este programat să se livreze peste 2.000 de apartamente noi. De altfel, apartamentele din Militari și apartamentele din Drumul Taberei sunt la mare căutare.

 

De asemenea, şi în zonele semi-centrale ale oraşului, cum ar fi cartierele Vitan, Mihai Bravu, Tineretului sau Grozăveşti se anunţă livrări de noi locuinţe, în complexuri rezidențiale din București precum 19th Residence, Vitan Residence 2 sau The Park.

 

Pe segmentul de nord, în Cosmopolis şi în Cortina Residence se aşteaptă peste 400 de apartamente.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI