TIOR

Explozie de ansambluri rezidentiale si locuinte noi in Brasov

Explozie de ansambluri rezidentiale si locuinte noi in Brasov

Vrei să-ţi cumperi o locuinţă nouă într-un ansamblu rezidenţial din Braşov? Avem o veste excelentă pentru tine: dezvoltatorii imobiliari din Braşov construiesc ansambluri rezidenţiale şi locuinţe noi într-un ritm foarte intens, unul dintre cele mai intense din ţară.

 

În ultimul an, numărul de ansambluri rezidenţiale din Braşov a crescut susţinut, datorită cererii mari şi datorită condiţiilor de creditare excelente, aşa că acum este momentul perfect să-ţi îndeplineşti visul – să ai o locuinţa nouă! Vezi în continuarea articolului ce oferte ai la dispoziţie.

 

Apartamente noi... pe bandă rulantă!

 

Subcetate Green Residence, Seasons Residence, Dorobanţilor Residence, Evocasa Viva... Toate ansamblurile rezidenţiale din Brașov enumerate găzduiesc apartamente noi, cu finisaje excelente, dotări pe măsură şi preţuri foarte atractive pentru piaţă rezidenţială din Braşov.

 

Spre exemplu, în ansamblul rezidenţial Seasons Residence sunt disponibile 146 de apartamente noi, la preţuri care încep de la 35.445 euro. Locaţia proiectului este una foarte bună, pe drumul spe Poiana Braşov şi, bineînţeles, spre pârtie!

 

Subcetate Green Residence este un alt complex rezidenţial spre care îţi poţi îndrepta atenţia. Dezvoltatorul va livra peste 200 de apartamente, la cerere, iar preţurile încep de la 560 euro/mp.

 

Dacă-ţi doreşti o locuinţă exclusivistă, atunci Dorobanţilor Residence poate fi ansamblul rezidenţial pentru tine. Aici găseşti 20 de apartamente noi, la preţuri începând cu 59.700 euro. Finisajele şi facilităţile de care vei beneficia sunt, desigur, de calitate premium.

 

Evocasa Viva, proiectul rezidenţial construit de către celebrul dezvoltator Adama, se remarcă prin excelentul raport-calitate preţ al apartamentelor. Pentru o garsonieră în Evocasa Viva trebuie să plăteşti 35.910 euro.

 

Nici casele din Braşov nu sunt mai prejos!

 

Casele noi abundă în ansamblurile rezidenţiale din Braşov! Spre deosebire de multe alte oraşe din ţară, unde cele mai multe oferte sunt de apartamente, dacă vrei să locuieşti la curte, într-o zona liniştită din Braşov, ai de unde să alegi.

 

Una dintre posibilităţi este ansamblul rezidenţial Avantaj Sânpetru, aflat la maximum 5 minute de centrul oraşului şi de mall-ul Coresi Shopping Center. Primele case sunt finalizate anul acesta, iar următoarea etapă va fi gata anul viitor. Cele mai mici preţuri pornesc de la 44.900 euro, iar în ofertă sunt case de 3 şi 4 camere.

 

Liziera Braşov poate fi o altă opţiune bună pentru ţine, dacă eşti în căutarea unei case din zona mai periferică a oraşului, Braşov-Triaj. Atenţie însă: la vânzare mai sunt doar câteva locuinţe duplex, de 3 camere!

 

Green Park Villas este un proiect de vile noi, amplasat la liziera pădurii de brazi Darste, la intrarea în Braşov. 70 de case de 4 camere sunt construite în proiect. Preţurile pornesc de la 84.000 euro.

 

Trebuie să mai ştii că:

 

- autorizaţiile de construcţie pentru clădiri rezidenţiale (pentru locuinţe noi) a crescut cu 3,1% în prima jumătate din anul 2015, faţă de aceeaşi perioada de anul trecut; creşterea a fost şi pentru zona Braşovului, ceea ce înseamnă că numărul de locuinţe noi care vor fi livrate va fi fi mai ridicat

 

- chiar dacă preţurile locuinţelor din ţară a crescut cu 4,7% în primul semestru al anului 2015, în Braşov creşterea a fost la jumătate, iar cererea continuă să fie foarte mare, chiar şi în aceste condiţii; preţul mediu pe mp al locuinţelor din Braşov este de doar 865 euro, cu aproximativ 70 euro mai mic faţă de media pe ţară

 

- în Braşov este construit unul dintre cele mai mari ansambluri rezidenţiale din România, Avangarden3 Braşov; complexul este format din 1.300 de locuinţe noi, iar proiectul va avea, la finalizarea sa, aproximativ 3.500 de apartamente

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI