TIOR

Estul Bucurestiului se transforma in paradisul dezvoltatorilor

Estul Bucurestiului se transforma in paradisul dezvoltatorilorÎncet dar sigur, zona de Est a Bucureştiului se transformă într-un paradis al dezvoltatorilor imobiliari. Începând din luna mai a anului 2015, un nou ansamblu rezidenţial va fi construit în Estul capitalei – Reveria Pallady43.

 

Piaţa rezidenţială din zona estică a capitalei se dezvoltă de la lună la lună. Deşi oferta de apartamente noi de aici este deja foarte bogată, dezvoltatorii continuă să livreze proiecte, cel mai recent dintre acestea urmând să fie Reveria Pallady43.

 

Construit pe Bulevardul Theodor Pallady, complexul rezidenţial va fi livrat în următoarele 12 luni. Preţurile locuinţelor vor începe de la 990 euro/mp (fără TVA), pentru garsoniere, respectiv 1032 euro/mp (fără TVA), pentru apartamentele de 3 camere. Proiectul a fost anunţat oficial şi la târgul imobiliar Timon, ediţia aprilie 2015.

 

În prima fază, dezvoltatorul Hoshen Holding va construi 2 blocuri de câte 4 etaje, cu 34 de locuinţe pe fiecare imobil, cu promisiunea că acesta va fi doar primul dintr-o serie de complexuri rezidenţiale din ţară.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI