TIOR

Este sigur: Opus Land investeste 10 milioane de euro in al doilea ansamblu rezidential

Este sigur: Opus Land investeste 10 milioane de euro in al doilea ansamblu rezidentialEste sigur: compania Opus Land Development investeşte 10 milioane de euro pentru cel de-al doilea ansamblu rezidenţial din România. Acesta va fi construit în zona de Nord a Bucureştiului, aproape de zona Barbu Văcărescu. Terenul pe care va fi amplasat complexul are o suprafaţă de 2.300 de metri pătraţi.

 

Proprietarul companiei Opus Land, Akmet Buyukhanli, a declarat că lucrările la cel de-al doilea ansamblu rezidenţial din România ai firmei va începe în 2015. Opus Land vrea să ridice un bloc nou de 10 etaje, la parterul căruia să fie spaţii comerciale. În total, se pare că se vor construi până la 140 de apartamente. Investiţia va ajunge la aproximativ 10 milioane de euro, o parte din aceşti bani provenind din finanţări bancare.

 

În opinia proprietarului Opus Land, piaţa rezidenţială din România şi-a revenit într-o mare măsură, iar perspectivele pentru anul 2014 sunt foarte bune. În primul proiect rezidenţial al companiei, Cosmopolis, anul trecut s-au vândut 240 de locuinţe noi. În acest an se vor mai construi în jur de 400 de case şi apartamente şi se vor mai realiza noi facilităţi pentru locatari. Costurile totale vor fi de circa 18 milioane de euro. În ansamblul rezidenţial Cosmopolis sunt disponibile şi locuinţe la închiriere.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI