TIOR

Efectul Brexitului – romanii din Regat vor sa cumpere locuinte acasa

Efectul Brexitului – romanii din Regat vor sa cumpere locuinte acasaRomânii din Marea Britanie vor să se întoarcă acasă şi să-şi cumpere locuinţe noi, după votarea Brexitului. Zf.ro scrie că dezvoltatorul Maurer Imobiliare, care a construit numeroase proiecte rezidenţiale în Braşov, a avut un număr dublu de cereri pentru case şi apartamente din partea românilor din Marea Britanie.

Nicăieri nu-i mai bine ca acasă... mai ales dacă eşti român şi trăieşti în Marea Britanie, în această perioadă. Conform Maurer Imobiliare, în luna iunie 2016 au fost aproximativ 40 de cereri pentru apartamente, venite din partea familiilor de români care locuiesc în Marea Britanie, un număr dublu faţă de cererile din iunie 2015.

Motivul invocat de reprezentanţii Maurer Imobiliare? Brexitul. „Am anticipat cumva acest rezultat şi am targetat ofertele noastre către Marea Britanie, Germania, Italia şi Republica Moldova. Imediat după Brexit, traficul pe site provenit doar din Marea Britanie a crescut cu 85%“, au spus oficialii de la Maurer citați de zf.ro.

În 2015, Maurer Imobiliare a raportat vânzări de peste 700 de apartamente numai în primele 9 luni anului, în creştere cu 18% faţă de 2014. Potrivit estimărilor dezvoltatorului imobiliar, 2016 va fi un an şi mai bun, cu vânzări superioare cu 20%.

Apartamentele din România sunt de 10 ori mai ieftine decât cele din Marea Britanie!

În medie, apartamentele din Marea Britanie sunt chiar şi de mai mult de 10 ori mai scumpe faţă de cele din România. Dacă pentru o locuinţă de 3 camere plăteşti în jur de 55.000 euro, o locuinţă similară din Londra depăşeşte 500.000 lire sterline, conform Centrului de Cercetare pentru Afaceri şi Politici Economice.

Dacă ești interesat de o locuință într-un ansamblu rezidențial dezvoltat de Maurer, pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro găsești ofertele de apartamente din ansamblul rezidențial Maurer Residence.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI