TIOR

Ea este castigatoarea celui mai nou concurs DezvoltatorImobiliar.ro!

Ea este castigatoarea celui mai nou concurs DezvoltatorImobiliar.ro!Doamna Lukacs Edith este câştigătoarea celui mai nou concurs organizat de către DezvoltatorImobiliar.ro –"TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI UN ROBOT DE BUCĂTĂRIE PHILIPS”.

 

Doamna Edith a intrat în contact prima dată cu DezvoltatorImobiliar.ro pe Facebook. Fiind atrasă de informaţiile oferite de portal (şi de varietatea mare de oferte de locuinţe), aceasta nu doar că s-a înscris la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro, dar ne-a recomandat şi cunoscuţilor. Pentru că imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte, mai jos găsiți interviul video cu câştigătoarea şi toate declaraţiile acesteia.

 

 

*Nota: Deoarece câştigătoarea iniţială a premiului oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, doamna Dana Ciochină, nu a putut să-l revendice, am acordat robotul de bucătărie primei rezerve extrase prin intermediul site-ului random.org, doamna Lukacs Edith. Extragerea a avut loc în data de 14 decembrie.

 

După cum am anunțat într-un articol anterior, următorul concurs DezvoltatorImobiliar.ro are ca premiu un aspirator vertical Rowenta! Așadar, daca nu sunteți deja abonați la portal, aveți timp până la data de 31 ianuarie 2016 ca să intrați în competiție!

 

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI