TIOR

Dupa 3 ani, proiectul imobiliar Cartierul Tineretului poate reincepe

Dupa 3 ani, proiectul imobiliar Cartierul Tineretului poate reincepeFirma Polus Real Estate, acţionarul majoritar al proiectului imobiliar din Cluj, Cartierul Tineretului, şi-a primit drepturile de a continua dezvoltarea acestuia. Reconversia proiectului într-un parc fotovoltaic a fost blocată de magistraţii de la Curtea de Apel din Târgu Mureş, pe motivul că nu a fost dorită de către acționarii majoritari.

 

Dorinţa lui Arpad Paszkany, cunoscutul om de afaceri din Cluj, de a realiza un parc fotovoltaic pe terenul unde ar fi trebuit să se construiască proiectul imobiliar Cartierul Tineretului, este departe de a se îndeplini. Patronul echipei CFR se asocia în urmă cu 4 ani cu o firmă acţionară la Green Energy Napoca, ce prelua de la Polus Real Estate, în anul 201,1 pachetul majoritar de acţiuni pentru Cartierul Tineretului, cu scopul de a schimbă planurile acestui proiect şi de a-l transforma într-un parc fotovoltaic. Acum, după 3 ani, Polus Real Estate, compania cu cele mai multe acţiuni iniţiale la Cartierul Tineretului, şi-a recăpătat proiectul şi dreptul de a continua lucrul la unul dintre cele mai mari complexuri rezidenţiale din România, datorită deciziei Curţii de Apel Târgu-Mureş.

 

Cartierul Tineretului, din Cluj, va avea, la data finalizării sale, peste 5.000 de locuinţe, de diferite tipuri: de la apartamente de lux, până la locuinţe sociale.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI