TIOR

Dumitru Nancu, ANL: Exista aproape 3.000 de cereri pentru cumpararea locuintelor

Dumitru Nancu, ANL: Exista aproape 3.000 de cereri pentru cumpararea locuintelorDe circa 2 luni, Agenţia Naţională pentru Locuinţe pune la dispoziţia chiriaşilor şi posibilitatea cumpărării apartamentelor construite de către aceasta. La ora actuală, în jur de 3.000 de persoane au depus cereri de cumpărare, la primăriile din întreagă ţară. Lucrurile merg conform planului, întrucât într-un timp relativ scăzut 200 de locuinţe au fost deja achiziţionate de către foştii chiriaşi şi actualii proprietari.

 

“Dacă vom reuşi să vindem cele 2.900 de locuinţe pentru care avem deja cereri, vom avea un buget consistent pentru anul 2014 şi nu va mai fi nevoie de fonduri de la stat pentru a putea construi în continuare” a spus Dumitru Nancu, directorul general al ANL.

 

Apartamentele ANL se vând la preţuri modice

 

Apartamentele construite de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe sunt disponibile pentru achiziţionare la preţul de construcţie. Astfel, o locuinţă de 2 camere, de 50 de metri pătraţi a ajuns să coste doar 16.000 de euro.

 

Ca să fii eligibil să primeşti un credit pentru un astfel de apartament, trebuie să ai un salariu minim lunar de 1.200 de lei şi un avans de 4.000 de lei. Totuşi, membrii familiei tale nu trebuie să aibă venituri care să depăşească dublul salariului mediu în România, adică 3.200 de lei.

 

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a construit, de-a lungul timpului, peste 31.000 de apartamente.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI