Dubai, orasul unde se lanseaza saptamanal un ansamblu rezidential

03-03-2014 / Blog rezidential

Dubai, orasul unde se lanseaza saptamanal un ansamblu rezidentialÎn Dubai activitatea pe piaţa de ansambluri rezidenţiale este la un nivel extrem de ridicat. Săptămânal, de la începutul anului 2014, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Dubai, Emaar, a lansat câte un ansamblu rezidenţial. La sfârşitul lunii februarie numai puţin de 7 ansambluri rezidenţiale au fost lansate!

 

La fiecare lansare de ansamblu rezidenţial, veniturile estimate din vânzări ale dezvoltatorului imobiliar Emaar pot ajunge la sume de aproape 300 de milioane de dolari, astfel încât compania îşi poate permite să continue investiţiile la acelaşi nivel. În primele 3 luni ale anului 2014, Emaar a avut un profit de 206 milioane de dolari, cu aproape 50% mai mare decât, spre exemplu, în anul 2012. Anul trecut, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Dubai a avut un profit de 3,2 miliarde de dolari, doar din vânzările din proiectele rezidenţiale construite. Având în vedere aceste rezultate, se aşteaptă ca întreg anul 2014 să fie  unul de succes.

 

Dezvoltatorul imobiliar Emaar a construit cea mai înalta clădire din lume, Burj Khalifa.

 

Lista ansamblurilor rezidenţiale lansate în 2014 de către Emaar: ansamblul rezidenţial de vile Lila, Vida Residence (complex rezidenţial mixt, de apartamente şi birouri), complexul de locuinţe din Boulevard Point, complexul de vile Rasha, complexul rezidenţial Yasmin, ansamblul rezidenţial Mira Oasis şi Mulberry at Park Heights.

 

Sursa foto: constructionweekonline.cm

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.