TIOR

Dubai, gata de lansarea celui mai mare ansamblu rezidential din lume

Dubai, gata de lansarea celui mai mare ansamblu rezidential din lumeDubai este în pregătiri pentru lansarea celui mai mare ansamblu rezidenţial din lume. Ansamblul rezidenţial va fi gata în anul 2020 şi va stabili nu unul, ci 5 noi recorduri mondiale.

 

Cel mai mare ansamblu rezidenţial din lume va fi Meydan One şi se va afla în Dubai. Pe lângă funcţia de locuinţe, proiectul va cuprinde un hotel, spaţii de retail şi zone de relaxare. Printre recordurile pe care ansamblul rezidenţial Meydan One le va doborî sunt şi cele de cea mai înaltă clădire rezidenţială, cel mai înalt punct de observaţie la 360 de grade (711 metri), restaurantul la cea mai mare înălţime (675 metri), cea mai mare fântână muzicală din lume (420 metri) şi cea mai lungă pârtie de ski indoor (1,2 kilometri şi 180 metri înălţime).

 

Costurile construcţiei ansamblului rezidenţial din Dubai sunt de peste 8,6 miliarde dolari. Hotelul, bineînţeles de 5 stele, va avea 350 de camere, iar proiectul va beneficia şi de o sală de 25.000 mp, dedicată sporturilor. În exterior vor fi disponibile alte terenuri de sport.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI