TIOR

Dezvoltatorul Impact mizeaza pe vanzarile din Greenfield

Dezvoltatorul Impact mizeaza pe vanzarile din GreenfieldImpact, unul dintre cei mai vechi dezvoltatori imobiliari din România, va miza în anul 2015 pe vânzările din ansamblul Greenfield, din Nordul Bucureştiului. Acesta anunţă continuarea construcţiilor pentru alte 18 blocuri în complex.

 

Pentru anul 2015, Impact şi-a propus venituri de 160 milioane de lei, în mare parte din vânzările de locuinţe din ansamblul Greenfield. De asemenea, dezvoltatorul are în plan să vândă mai multe terenuri din România, în Constanţa, Ploieşti, Oradea şi Bucureşti.

 

În ceea ce priveşte complexul rezidenţial Greenfield, Impact va continua lucrările pentru alte 18 blocuri de locuinţe, care vor ocupa o suprafaţă de 44.000 mp. În plus, dezvoltatorul va construi un centru urban în cartier, de 10.400 mp, care va dispune de un centru spa şi un sediu administrativ pentru companie.

 

Nu în ultimul rând, Impact doreşte să pregătească documentaţia de proiectare şi autorizare pentru ansamblul rezidenţial pe care îl va dezvolta în zona Barbu Văcărescu.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din zona Băneasa, de pe site-ul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI