TIOR

Dezvoltatorul Impact ia credite bancare pentru ansamblul Greenfield

Dezvoltatorul Impact ia credite bancare pentru ansamblul GreenfieldAnsamblul rezidenţial Greenfield, din Băneasa, este într-o continuă extindere. Dezvoltatorul Impact a luat 2 credite de la Banca Transilvania pentru a finanţa lucrările la Cartierul Salcâmilor, faza a patra, conform unui comunicat de presă al companiei.


Cele 8 blocuri de 204 apartamente care vor forma faza a patra a Cartierului Salcâmilor, din ansamblul rezidenţial Greenfield, vor fi ridicate cu ajutorul fondurilor provenite de la Banca Transilvania. Dezvoltatorul imobiliar Impact a luat 2 credite, în valoare de 22,3 milioane lei de la instituţia de creditare.


Primul credit, de 18,25 milioane lei, va fi folosit pentru efectuarea lucrărilor propriu-zise. Durata creditului este de 18 luni, iar banii vor fi utilizaţi pe măsura avansării lucrărilor. Rambursarea către bancă va avea loc o dată cu vânzările locuinţelor, în cuantum a jumătate din preţul de tranzacţionare plus TVA, pentru fiecare apartament.


Al doilea credit, de 4,04 milioane lei, va fi folosit pentru finanţarea TVA. Banii vor fi traşi în decursul a 12 luni (cât durata rambursării). La fel ca şi în cazul primului credit, rambursarea se va face pe măsură ce dezvoltatorul imobiliar vinde locuinţele.


Complexul rezidenţial Greenfield a fost demarat în urmă cu 9 noi. Între 2006 şi 2010 au fost construite primele 680 de locuinţe, care astăzi sunt vândute în întregime, iar de anul trecut a fost începută o nouă fază de construcţie, cu 18 blocuri dezvoltate.


Pentru anul viitor a fost expansiunea zonei Greenfield Plaza, în urmă căreia vor fi adăugate noi facilităţi proiectului, precum piscine, terenuri de sport, restaurante, bancă, supermarket, grădiniţă, şcoală şi altele.

 

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI