TIOR

Dezvoltatorul Avantgarden3 Brasov construieste un nou ansamblu in oras

Dezvoltatorul Avantgarden3 Brasov construieste un nou ansamblu in orasMaurer Imobiliare construieşte un nou ansamblu rezidenţial în Braşov. Dezvoltatorul imobiliar este cunoscut pentru complexul rezidenţial Avantgarden3 Braşov, concept care a fost introdus şi în Sibiu, sub acelaşi nume Avantgarden.


Maurer Residence este cel mai recent proiect rezidenţial al companiei Maurer Imobiliare. Ansamblul va dispune de 14 blocuri de locuinţe şi 750 de apartamente, potrivit arenaconstruct.ro. Zona aleasă va fi Tractorul Braşov, unde dezvoltatorul deţine un teren.


Primele blocuri de locuinţe vor fi construite la mijlocul acestei toamne şi vor avea până la 9 etaje. Termenul de livrare al acestora este sfârşitul anului viitor.


Şi ansamblul rezidenţial Avantgarden3 Braşov este în extindere. La finalul actualei faze de construcţie, ansamblul va avea 1.200 de apartamente în plus şi va fi cel mai mare complex rezidenţial din oraş.


Avantgarden3 Sibiu este celălalt complex rezidenţial sub această denumire, construit de către Maurer Imobiliare. Proiectul va avea 1.800 de locuinţe.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI