TIOR

DezvoltatorImobiliar.ro, prezent la primul targ imobiliar

DezvoltatorImobiliar.ro, prezent la primul targ imobiliarÎn perioada 11-13 martie 2016, în Piaţa Victoriei, Bucureşti, are loc primul târg imobiliar al anului, Project Expo, la care este prezent ca partener şi cel mai mare portal de ansambluri rezidențiale din România, DezvoltatorImobiliar.ro.

Târgul imobiliar Project Expo se va desfăşura în perioada 11-13 martie 2016, într-un pavilion special amenajat în Piaţa Victoriei, din Bucureşti. Intrarea la eveniment va fi liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10,00 – 19,00 vineri şi sâmbătă, iar duminică 10,00-16,00.

Târgul Imobiliar Project Expo prezintă cele mai noi ansambluri rezidenţiale din Bucureşti şi din împrejurimi. Printre companiile şi proiectele imobiliare care deja şi-au anunţat prezenţa în cadrul primului târg imobiliar din 2016 sunt: Greenfield Residence, Berceni Rezidenţial, 20th Residence, Confort City, Palladium Residence, Trend Residence şi RHI Grup, care oferă posibilitatea achiziţiei unei proprietăţi în sistem time sharing în judeţul Braşov, la Bran.

Concurs cu premii speciale, organizat la Project Expo

De-a lungul celor 3 zile de eveniment, toţi vizitatorii vor primi un fluturaş cu 4 întrebări care se referă la motivul pentru care au trecut pragul Târgului Imobiliar Project Expo: ce tip de locuinţa caută, ce buget au disponibil, ce zonă preferă şi ce calităţi trebuie să aibă căminul ideal. În schimbul acestui fluturaş, oricine va avea posibilitatea să extragă, dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz răzuibil din care va afla pe loc ce a câştigat. Între premiile care pot fi extrase se află un televizor LG, full HD, cu diagonală de 109 cm sau diverse obiecte de amenajări interioare.

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieței imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piața imobiliara din Romania prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, incepand cu anul 2016, filmările aeriene. Acesta promovează oferte de locuințe direct de la dezvoltator, din ansambluri rezidențiale din București și Ilfov, ansambluri rezidențiale din Brașov, ansambluri rezidențiale din Constanța, ansambluri rezidențiale din Bacău, ansambluri rezidențiale din Prahova, iar expansiunea sa va continua.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă şi la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi stiri imobiliare prin interviuri si prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalități de promovare pentru proiectele rezidențiale. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obţinute te vor ajuta în alegerea casei mult dorite.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI