TIOR

DezvoltatorImobiliar.ro, expozant de marca la TNI!

DezvoltatorImobiliar.ro, expozant de marca la TNI!Cel mai mare portal cu oferte de case şi apartamente noi de vânzare din România, DezvoltatorImobiliar.ro, va fi prezent în calitatea de expozant la următorul reper al pieţei rezidenţiale: Târgul Naţional Imobiliar (TNI)!

Cu peste 1.200 de oferte de locuinţe noi, din ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, ansambluri rezidenţiale din Braşov şi din multe alte judeţe ale ţării, DezvoltatorImobiliar.ro este portalul numărul 1 din întreaga piaţă rezidenţială din România! Între 15 şi 17 aprilie 2016, la Târgul Naţional Imobiliar, desfăşurat la Palatul Parlamentului, Sala Unirea din Bucureşti, puteţi găsi toate ofertele de case şi apartamente noi promovate de către DezvoltatorImobiliar.ro. În plus, v-am pregătit şi alte surprize, pe care le puteţi descoperi la evenimentul imobiliar TNI!

Berceni Rezidenţial, Greenfield, Smart City Residence, Trend Residence, agenţia imobiliară The Concept, Cartierul Solar (toate promovate, de asemenea, şi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro) şi chiar cea mai mare bancă din România, BCR şi-au anunţat, de asemenea, prezenţa la Târgul Naţional Imobiliar, aşa că aveţi toate motivele să veniţi în număr cât mai mare la evenimentul imobiliar al lunii aprilie!

Un punct de interes pentru fiecare ediţie a TNI este studiul imobiliar ImoResearch, realizat de către grupul de marketing şi cercetare de piaţă, ElQual, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro. Ultimele astfel de cercetări au relevat rezultate foarte interesante cu privire la evoluţia pieţei imobiliare, aşa că sunt toate motivele ca şi cel din luna aprilie să vă capteze interesul!

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piaţa imobiliară din România prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezen şi la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi ştiri imobiliare prin interviuri şi prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalităţi de promovare pentru proiectele rezidenţiale. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obţinute te vor ajuta la alegerea casei mult dorite.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI