TIOR

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal din Romania cu oferte direct de la dezvoltatori

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal din Romania cu oferte direct de la dezvoltatori Portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro promovează peste 70 de proiecte rezidenţiale din ţară şi peste 1000 de oferte de case şi apartamente noi, ceea ce îl face cel mai mare portal cu oferte exclusiv rezidenţiale din România. Cele mai multe locuinţe noi pe care le puteţi găsi pe www.dezvoltatorimobiliar.ro sunt din Bucureşti, urmate de cele din judeţul Ilfov şi de cele din Braşov.

 

Pentru că întotdeauna ceea ce spun ceilalţi despre ţine este mai important decât ce spui tu însuţi despre ţine, iată câteva dintre referinţele pe care le-am primit de-a lungul timpului:

 


Bogdan Paicu, Expert Imobiliar – Curtea Domnească

 

De când am început promovarea pe www.dezvoltatorimobiliar.ro, am rămas plăcut surprins de numărul mare de clienţi interesaţi de ansamblul nostru, veniţi de pe acest portal. Am primit multe leaduri, atât prin telefon cât şi pe e-mail, aşa că nu pot decât să recomand cu căldură portalul dumneavoastră. V-aţi ţinut de cuvânt şi ne-aţi livrat exact ce aţi promis.

 

Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama – ansamblurile Evocasa şi Edenia, Bucureşti

 

Prin colaborarea cu DezvoltatorImobiliar.ro, ne-am dorit să venim în întâmpinarea persoanelor care se află în căutarea unei locuinţe într-un ansamblu rezidenţial nou. Apreciem permanenta implicare a echipei de a dezvolta tool-uri noi pe site prin intermediul cărora vizitatorii pot afla cât mai multe detalii despre un proiect chiar din faţă computerului. Un alt punct forte îl constituie şi promptitudinea echipei în ceea ce priveşte actualizarea informaţiilor despre proiecte.

 

Anca Todiraș, Marketing Manager Style Residence 2

 

Înainte de toate doresc să felicit echipa dezvoltatorimobiliar.ro pentru ideea pe care a dezvoltat-o în ceea ce priveşte promovarea online a ansamblurilor imobiliare. Au reuşit să vină cu un concept nou pe această piaţă pe care l-au creionat şi l-au implementat cu profesionalism, promptitudine şi seriozitate încă de la bun început. Sunt aspecte foarte importante în orice colaborare, echipa dezvoltatorimobiliar.ro fiind de fiecare dată promptă la cerinţele noastre.

 

Serviciile de calitate şi pachetul de promovare oferit de acest portal se diferenţiază de tot ce este pe piaţa online, tururile virtuale aducând un plus din toate punctele de vedere. Execuţia acestora este de cea mai bună calitate şi conferă potenţialilor cumpărători posibilitatea de a vizualiza apartamentele cu toate detaliile reale astfel încât îşi pot creiona o idee despre produsul prezentat, anterior vizionării. Un colectiv tânăr ce reuşeşte de fiecare dată să vină cu idei noi, răspund întotdeauna cu promptitudine la toate solicitările, sunt punctuali, creativi şi dornici să fie cei mai buni. Felicitări întregii echipe şi mult succes în continuare!


Adrian Anghel, Project Manager Linda Residence


Echipa DezvoltatorImobiliar.ro ridică ştacheta în ceea ce priveşte promovarea online. Potenţialii cumpărători au acces la toate detaliile de care au nevoie, bine structurate pe site. Un punct forte îl constituie turul virtual al complexului, care dă posibilitatea informării exacte a celor interesaţi de achiziţie. Astfel, cei care ne contactează pentru detalii suplientare au deja o opinie bine formată, implicit ni se livrează doar lead-uri de o calitate ridicată. Relaţia cu echipa de la DezvoltatorImobiliar.ro este una foarte bună, sunt oameni tineri şi creativi, dar totodată extrem de serioşi şi tratează orice solicitare cu promptitudine maximă.


Andreea Tătaru, Office Manager Corbeanca Forest


Pe o piaţă vastă şi în continuă expansiune, cea a ofertelor imobiliare, echipa care a iniţiat DezvoltatorImobiliar.ro a reuşit să promoveze concepte inovatoare, care vin în sprijinul clienţilor săi. Mă bucur că am început această colaborare şi sper să continuăm cu rezultate cât mai bune.


Florin Almășelu, consultant imobiliar Prosper Residence


Ce m-a atras să lucrez cu DezvoltatorImobiliar.ro? În primul rând colectivul, profesionişti, tineri, cu un background din domeniul publicităţii electronice, cu care am putut discuta punctual detalii privind promovarea. Înţelegerea, sunt foarte multe companii de publicitate pe piaţă, cu diverese oferte de promovare dar care nu reuşesc să îţi explice în funcţie de targetul zonei ce ţi se potriveşte cel mai bine pentru o publicitate eficientă. Profesionalism, deşi sunt foarte mulţi care pentru anumite servicii (cum ar fi tururi virtuale) te taxează separat, DezvoltatorImobiliar.ro a venit cu ideea originală să îşi facă un tipar de promovare a ofertelor iar în domeniul virtual o poză face mai mult decât o mie de cuvinte şi dacă mai este făcută şi profesional încât să scoată în evidenţă exact ceea ce oferi tu, nu poate decât să te mulţumească. Punctuali, au menţionat termene şi nu s-a întâmplat nicioadata să decaleze. Şi, nu în ultimul rând, şi cel mai important, cu cât au mai multe contracte cu dezvoltatorii cu atât promovează şi mai mult afacerea, nu se plafonează cu acelaşi buget chiar dacă au contracte mai multe, deci sunt vizibili şi în continuă dezvoltare.


Robert Sîrbu, Expert Imobiliar- Good Residence


Personal, portalul DezvoltatorImobiliar.ro m-a ajutat să-mi cresc numărul de vânzări, deoarece celelalte site-uri nu mai furnizează leaduri cum o făceau înainte.

 

Leadurile de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro sunt calificate. Clienţii văd proprietăţile (inclusiv tururile virtuale şi pozele profesioniste) şi se conving că sunt autentice, aşa că vin la vizionari.

 

În concluzie, în ultimele şase luni s-au concretizat aproximativ 20 de vânzări de case din leadurile de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

 

Urez succes în continuare echipei DezvoltatorImobiliar.ro şi sper să o ţină tot aşa.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI