TIOR

DezvoltatorImobiliar.ro ajunge in piata rezidentiala din 2 noi judete

DezvoltatorImobiliar.ro ajunge in piata rezidentiala din 2 noi judetePortalul DezvoltatorImobiliar.ro promovează ansambluri rezidenţiale din 2 noi judeţe – Sibiu şi Prahova. Află mai multe amănunte despre ofertele noi de locuinţe din Prahova şi Sibiu de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

 

Cel mai mare portal din România cu oferte exclusiv rezidenţiale, DezvoltatorImobiliar.ro, promovează 82 de ansambluri rezidenţiale din Bucureşti, Ilfov, Braşov şi, mai nou, Sibiu şi Prahova. Avantgarden3 Sibiu şi Colina Marei sunt noutăţile portalului DezvoltatorImobiliar.ro, care astfel ajunge în piaţa rezidenţială din Sibiu şi Prahova. Mai jos vă prezentăm câteva informaţii despre aceste complexuri rezidenţiale.

 

Avantgarden3 Sibiu – Sibiu

 

Ansamblul rezidenţial Avantgarden3 Sibiu va fi cel mai mare proiect imobiliar dezvoltat în Sibiu. Complexul va avea peste 1.800 de locuinţe, amplasate în 20 de blocuri de 8 etaje. Din acestea, 180 de imobile au fost deja construite, iar alte 180 sunt în construcţie.

 

Ce avantaje au locatarii din ansamblul Avantgarden3 Sibiu?

 

În primul rând, locaţia excelentă, în localitatea Selimbar, pe Prelungirea bulevardului Mihai Viteazul, una dintre cele mai bune zone din oraş. Ansamblul rezidenţial beneficiază de o mulţime de facilităţi în zona, precum centre comerciale, pieţe, grupuri de retail etc, dar şi de o privelişte de vis către cunoscuţii Munţii Făgăraş şi Cindrel.

 

În ansamblu sunt amenajate spaţii verzi, loc de joacă pentru cei mici, iar pază este asigurată pe toată durata zilei.

 

Apoi, preţurile excelente, care pornesc de la 27.000 euro (pentru garsoniere), până la 57.500 euro, pentru apartamente de 3 camere. În acest preţ este inclusă o boxă la demisol. Locatarii au şi posibilitatea să cumpere locuri de parcare.

 

Colina Marei – Sinaia, Prahova

 

Colina Marei este unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidenţiale din judeţul Prahova. Proiectul se află în Sinaia, într-o zonă care aduce anual o mulţime de vizitatori, datorită potenţialului turistic.

 

Ansamblul rezidenţial Colina Marei este alcătuit din 4 blocuri de locuinţe, unde puteţi găsi garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi duplexuri. Preţurile pornesc de la aproximativ 30.000 euro, pentru garsoniere, şi ajung la 80.000 euro, pentru duplexurile de 4 camere.

 

În mijlocul ansamblului Colina Marei este amenajat un parc cu alei, un loc ideal pentru relaxare pentru locatari. La parterul blocurilor sunt amenajate spaţii comerciale, ce pot fi folosite că mai multe destinaţii: mini-market, cafenea, farmacie, spălătorie ecologică etc...

 

Un alt mare avantaj al complexului rezidenţial este poziţionarea în vecinătatea hotelului Mara, care are acces la piscină, restaurant şi spa.

 

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI