TIOR

Dezvoltator imobiliar: Bancile sunt deschise catre creditare

Dezvoltator imobiliar: Bancile sunt deschise catre creditareManager-ul companiei Hercesa din România, Mauricio Gomez, este de părere că băncile din România sunt deschise către creditare mult mai mult faţă de ultimii ani. Spaniolii de la Hercesa au construit mai multe proiecte rezidenţiale în România, iar acum îşi doresc să înceapă lucrările la cea de-a treia etapă a complexului rezidenţial Vivenda, din cartierul bucureştean Titan.

 

Mauricio Gomez, manager-ul companiei Hercesa, este optimist în legătură cu creditarea din România. El este de părere că băncile sunt tot mai interesate şi doritoare să acorde credite ipotecare, iar anul 2014 este unul care pare să marcheze o revenire a pieţei imobiliare. Lumea a încetat să mai fie speriată de perspectivele unui împrumut pentru locuinţe, iar acest lucru va duce către un impuls al pieţei.

 

Compania Hercesa a construit ansamblul rezidenţial Vivenda Residencias, din cartierul bucureştean Titan. Complexul are 3 blocuri, cu un total de 420 de apartamente noi din Titan. Ritmul de vânzări a fost de 6-7 locuinţe în fiecare luna, iar acum mai sunt disponibile 60 de apartamente. Pe viitor, dezvoltatorul va mai construi 2 blocuri. Preţurile încep de la 76.000 de euro, pentru cele de 2 camere şi ajung la 108.000 euro, pentru cele de 3 camere.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI