TIOR

Destinatie surpriza pentru locuintele noi din Vestul Romaniei

Destinatie surpriza pentru locuintele noi din Vestul RomanieiAnunţ surprinzător al primăriei arădene: se vor construi locuinţe noi pentru anagajatii companiilor de anvergură care-şi vor deschide sedii în cele mai mari oraşe din Vestul ţării, Timişoara şi Arad.

 

Potrivit primăriei din Arad, municipalitatea are în lucru un plan de atragere a investitorilor străini, prin mai multe pachete de facilităţi: „Împreună cu Banca Mondială, am gândit că un pol Arad-Timişoara să fie realizat în 10-20 de ani, un pol care să aibă peste 600.000 de locuitori. În această zonă a Europei, de la Budapesta la Bucureşti, lipseşte un mare pol de dezvoltare” este anunţul făcut de Gheorghe Falcă, primarul oraşului Arad.

 

Am mai aflat că în decurs de 2 luni, primăria Aradului trebuie să pună pe masă un plan de atragere a investiţiilor, atât pentru proiectele de locuinţe, cât şi pentru infrastructură şi pentru facilitarea procesului de construcţie propriu-zisă.

 

Dacă lucrurile vor merge conform planului, atunci zona Arad-Timişoara ar putea deveni cu adevărat un centru economic foarte mare din România.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI