TIOR

Despre avantajele ansamblurilor rezidentiale din apropierea Bucurestiului

http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/ansambluri-rezidentiale/bucuresti/pantelimon/linda-residencehttp://www.dezvoltatorimobiliar.ro/ansambluri-rezidentiale/bucuresti/pantelimon/linda-residenceÎn ultimii ani, dezvoltatorii imobiliari din ţara noastră au construit foarte multe ansambluri rezidenţiale în apropierea Bucureştiului. Care sunt avantajele acestor blocuri noi din vecinătatea Capitalei?

 

Atractivitatea zonelor din apropierea Bucureştiului a crescut în ultimii ani de după criză. Dezvoltatorii imobiliari au văzut o oportunitate foarte mare în aceste investiţii, în special datorită costurilor mai reduse ale terenurilor. De asemenea, clienţii au multe avantaje dacă aleg o locuinţă în blocurile noi sau casele noi din vecinătatea Capitalei.


1. Transportul asigurat


Chiar dacă mulţi oameni se plâng că nu au cu ce să ajungă până la locul de muncă din Bucureşti (dacă locuiesc în apropierea oraşului), în ultimii ani tot mai multe ansambluri rezidenţiale asigura mijloace de transport până în Capitală. Eşti şi cazul complexurilor Good Residence, din zona Baloteşti-Corbeanca. Linia de maxi-taxi de aici face legătură cu Bucureştiul, aşa că transportul a încetat să mai fie o problemă. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre ansamblurile rezidenţiale din sudul sau Vestul Capitalei, din localităţi precum Popeşti-Leordeni, care pun la dispoziţia locatarilor mijloace de transport în comun.


2. Apropierea de metrou


Chiar dacă sunt situate în afară Bucureştiului, multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti sunt în apropiere de metrou. Vom da acelaşi exemplu cu ansamblurile din zona de Sud, însă şi multe complexuri din Est (precum Linda Residence, aflat la doar 5 minute de staţia Republica) au acest avantaj.3. Mai mult spaţiu pentru facilităţi


În cele din urmă, complexurile rezidenţiale din apropierea Bucureştiului dispun de foarte multe facilităţi, datorită spaţiului mult mai mare pe care se întind. Ansamblul rezidenţial Curtea Domnească (din localitatea Domneşti) oferă locatarilor săi piscine, sală de fitness, restaurant, brutărie, cofetărie şi terenuri de sport, Militari Residence este un adevărat mini-orăşel, cu tot ce ai nevoie, iar Good Residence va inaugura o grădiniţă şi un supermarket, pe lângă parcurile sale.

 

Vezi oferta de locuințe din blocuri noi de pe www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI