TIOR

Descopera surprizele DezvoltatorImobiliar.ro la TNI!

Descopera surprizele DezvoltatorImobiliar.ro la TNI!DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal din România cu proiecte imobiliare, va fi prezent la Târgul Naţional Imobiliar din perioada 15-17 aprilie 2016. Iată câteva dintre surprizele pe care ţi le pregătim şi despre care poţi afla mai multe la târgul imobiliar al lunii aprilie!

1. Aplicaţie mobilă pentru telefoanele cu Android, marca DezvoltatorImobiliar.ro!

Dacă vii la Târgul Naţional Imobiliar sigur eşti în căutarea unei locuinţe noi. DezvoltatorImobiliar.ro vine în întâmpinarea ta prin lansarea aplicaţiei mobile pentru telefoanele cu Android! Dacă deţii un astfel de telefon inteligent, în doar câteva minute şi din câteva click-uri poţi vizita online cele mai noi proiecte imobiliare din România şi toate ofertele de locuinţe pe care le doreşti!

Iată câteva dintre beneficiile aplicaţiei:

- este user-friendly, gratuită, are un design atractiv şi o navigare intuitivă

- poţi accesa imediat întreaga ofertă de proiecte imobiliare şi locuinţe noi disponibilă şi pe varianta desktop a portalului DezvoltatorImobiliar.ro

- căutarea se face cu uşurinţă, în funcţie de tipul proprietăţii, de judeţ, localitate, număr camere imobil, preţ de vânzare etc...

- contactarea reprezentanţilor de vânzări pentru fiecare proiect în parte se poate face simplu, fie prin apelare directă, fie prin e-mail

Te aşteptăm la standul DezvoltatorImobiliar.ro, de la TNI, ca să descoperi beneficiile utilizării aplicaţiei mobile! Aceasta este disponibilă gratuit și în magazinul Google Play.

2. Încă un premiu oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

Aşa cum te-am obişnuit, la Târgul Naţional Imobiliar vom avea un premiu de casă nouă! Printre premiile pe care le-am oferit de-a lungul timpului sunt: televizor LG, maşină de spălat Arctic, aspirator verical Rowenta. De data aceasta vom oferi un espressor Tchibo Cafissimo! Concursul se va derula în perioada 14 aprilie – 31 mai 2016. Poţi participa dacă eşti abonat la portalul DezvoltatorImobiliar.ro sau dacă te abonezi până la 31 mai 2016. Tragerea la sorţi va avea loc pe dată de 01.06.2016, folosind serviciul random.org.

3. Cel mai complet studiu imobiliar din România!

Începând cu luna aprilie 2013, compania de marketing şi cercetare de piaţă ElQual a realizat, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, cele mai complete studii cu privire la comportamentul românilor care doresc să cumpere locuinţe.

Ultimele studii au arătat rezultate foarte interesante cu privire la evoluţia pieţei imobiliare, aşa că sunt toate motivele ca şi cel din luna aprilie să vă capteze interesul!

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piaţa imobiliară din România prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI