TIOR

Descopera si tu aplicatia DezvoltatorImobiliar.ro!

Descopera si tu aplicatia DezvoltatorImobiliar.ro!Aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro este cea mai simplă soluţie să-ţi găseşti locuinţa dorită. Din câteva clickuri ai acces la una dintre cele mai mari baze de date cu oferte de case şi apartamente noi din România!

Descoperă şi tu acum cea mai accesibilă soluţie ca să-ţi găseşti casa ori apartamentul dorit: aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro, pentru telefoanele cu sistem de operare Android! Iată care sunt caracteristicile principale ale acesteia:

- este user-friendly, gratuită, are un design atractiv şi o navigare intuitivă

- poţi accesa imediat întreaga oferta de ansambluri rezidenţiale şi locuinţe noi disponibilă şi pe varianta desktop a portalului DezvoltatorImobiliar.ro

- căutarea se face cu uşurinţă, în funcţie de tipul proprietăţii, de judeţ, localitate, număr camere imobil, preţ de vânzare etc...

-contactarea reprezentanţilor de vânzări pentru fiecare proiect în parte se poate face simplu, fie prin apelare directă, fie prin e-mail

- poţi salva anunţurile tale favorite

Cum funcționeaza aplicația DezvoltatorImobiliar.ro?

În funcţie de zonele în care eşti interesat ca locuinţa să se afle, poţi folosi un filtru de căutare care-ţi va livra exact imobilele sau ansamblurile rezidenţiale ce corespund necesităţilor tale! Pe fiecare pagină de proiect sau de locuinţă vei găsi fotografii reale, de calitate înaltă, hartă cu poziţionarea complexului rezidenţial, dar şi descrierea detaliată a locuinţei şi ansamblului rezidenţial (inclusiv preţurile, sistemul constructiv al imobilului, facilităţile zonei ș.a.m.d). Toate lucrurile de mai sus sunt updatate zilnic, aşa că informaţia este proaspătă şi de actualitate!

O dată ce ai identificat apartamentul sau casa ce te atrage, ai posibilitatea să contactezi direct dezvoltatorul imobiliar. Poţi face acest lucru fie direct printr-un apel telefonic, fie prin intermediul unui e-mail, care va ajunge, desigur, la dezvoltatorul imobiliar.

Fii pe fază – îți pregătim o surpriză!

În curând, portalul DezvoltatorImobiliar.ro îți va pregăti o surpriză: o nouă secțiune! Aceasta se va regăsi, desigur, și în aplicația mobilă!

Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI