TIOR

Descopera oferta ansamblului rezidential Grynvest Residence

Descopera oferta ansamblului rezidential Grynvest ResidenceGrynvest Residence este cel mai nou proiect rezidenţial din Braşov, promovat pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Descoperă oferta de locuinţe din Grynvest Residence!

Ansamblul rezidenţial Grynvest Residence se alătură promovării portalului DezvoltatorImobiliar.ro. Complexul este cel mai nou proiect rezidenţial din Braşov pe care îl puteţi găsi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Despre ansamblul rezidenţial Grynvest Residence

Ansamblul rezidenţial Grynvest Residence se află într-unul dintre cele mai cunoscute şi mai dezvoltate cartiere din Braşov, Tractorul. Complexul este format din 3 blocuri de apartamente în Brașov, care vor avea 74 de locuinţe.

De ce să alegi un apartament în Grynvest Residence?

În primul rând, datorită zonei foarte bune în care se află şi datorită raportului calitate-preţ excelent. În apropiere de ansamblul rezidenţial Grynvest Residence sunt numeroase facilităţi pentru locatari, precum supermarket-ul Penny Market, Piaţa Tractorul, centrul comercial Coresi Shopping Resort, Şcolile Generale Nr. 13 şi 30, Grădiniţă Nr. 35, dar şi mijloace de transport în comun care fac legătura cu restul cartierelor oraşului Braşov (liniile de autobuz 36 şi 15, aflate la 20 metri de complex).

La capitolul preţuri, apartamentele din ansamblul rezidenţial Grynvest Residence costă de la 31.950 euro (TVA inclus), în cazul garsonierelor de 36 mp utili şi ajung la 75.900 euro, în cazul apartamentelor de 3 camere, 78 mp utili. Imobilele se predau complet finisate şi dispun, printre altele, de centrale proprii, calorifere, uşi de intrare din metal, uşi interioare celulare, tâmplării din PVC, gresie, faianţă, parchet şi sunt racordate la toate utilităţile.

De menţionat este faptul că apartamentele de la parter au grădini proprii, iar fiecare scară în parte beneficiază de lifturi moderne.

Vezi oferta de locuinţe din ansambluri rezidenţiale din Braşov

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găseşti o oferta bogată de locuinţe din Braşov. Vezi întreaga lista de ansambluri rezidenţiale din Braşov şi găseşte-ţi casa sau apartamentul potrivit pentru tine!

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI