TIOR

Descopera noutatile despre ansamblul rezidential Octopus Garden!

Descopera noutatile despre ansamblul rezidential Octopus Garden!Echipa DezvoltatorImobiliar.ro a participat la prezentarea BCR referitoare la proiectul rezidenţial Octopus Garden, din Bucureşti. Cea mai mare bancă din România are noutăți pentru clienții care sunt în căutarea unei locuințe spațioase, aproape de centrul orașului.

 

Miercuri, 29 aprilie 2015, reprezentanţii BCR au susţinut o conferinţă, având ca subiect ansamblul rezidențial Octopus Garden, intrat de curând în portofoliul băncii. 

 

Echipa Dezvoltator Imobiliar.ro a fost prezentă la eveniment şi vă prezintă cele mai importante informaţii referitoare la ansamblul rezidenţial situat in apropierea staţiilor de metrou Constantin Brâncoveanu şi Eroii Revoluţiei. Iată ce am aflat:

 

- ansamblul rezidențial are un regim de înălţime 2S+P+8E și este amplasat pe un teren cu o suprafaţă de 7.447 mp; complexul este construit pe o structură de beton armat, proiectată şi dezvoltată pentru a rezista la o acţiune seismică de 9 grade.


- ansamblul este locuit în proporţie de 70%; acesta dispune de servicii pază şi protecţie 24/24 şi contorizare individuală.


- din totalul celor 157 de apartamente construite în ansamblul Octopus Garden, la vânzare mai sunt doar 49 de locuinţe (36 apartamente de 2 camere, 10 apartamente de 3 camere, 2 garsoniere şi 1 apartament de 4 camere).


- preţurile locuinţelor pornesc de la aproximativ 51.000 euro + TVA (pentru garsoniere) şi ajung la aproximativ 128.000 euro + TVA (pentru locuinţele de 3 camere).


- locurile de parcare pot fi achiziționate la preţul de 8.000 euro + TVA, fiind disponibile 162 de locuri, la momentul actual


- în cadrul ansamblului locatarii beneficiază de mai multe facilităţi, precum sală de tenis de masă, sală de biliard şi sală de fitness (toate aflate la parterul imobilului), dar şi de o grădină de tei cu o suprafaţă generoasă.


Finisajele sunt unele de calitate (parchet laminat de 8 mm Tarket Germania, tâmplărie exterioară din profile de PVC Salamander, tâmplărie interioară cu furnir natural PINUM, gresie şi faianţă Marazzi, obiecte sanitare Duravit Germania), imobilele având instalaţie pentru interfon.


Toate apartamentele din Octopus Garden sunt caracterizate de o arhitectură modernă cu spaţii generoase, ce beneficiază de lumină naturală şi terase largi, ce pot fi transformate într-un spaţiu plăcut de petrecere a timpului liber împreună cu familia şi prietenii.

 

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI