TIOR

Descopera ansamblul Trend Residence la Targul National Imobiliar

Descopera ansamblul Trend Residence la Targul National ImobiliarAnsamblul rezidenţial Trend Residence este prezent la cel mai mare eveniment imobiliar din România, Târgul Naţional Imobiliar, desfăşurat între 15 şi 17 mai 2015, la Palatul Parlamentului, Bucureşti. Vezi ce tipuri de locuinţe are de oferit complexul!

 

În ansamblul rezidenţial Trend Residence puteţi găsi 2 tipuri de case şi 9 tipuri de apartamente, spaţioase şi cu dotări şi finisaje moderne. În total sunt construite 300 de vile şi 180 de apartamente, pe o suprafaţă de 95.000 mp. Preţurile încep de la 73.900 euro (TVA inclus), pentru case şi de la 35.200 euro (TVA inclus), pentru apartamentele de 2 camere.

 

Ca locaţie, ansamblul rezidenţial Trend Residence se află în partea de sud-est a Bucureştiului, în localitatea Popeşti Leordeni. Complexul este securizat, iar dezvoltatorul pune la dispoziţia locatarilor parcuri şi piscine chiar în cartier. În viitor, în ansamblul Trend Residence va fi disponibilă şi o grădiniţă cu program prelungit.

 

Mai multe informații puteți primi direct de la reprezentanții ansamblului Trend Residence, la Târgul Național Imobiliar.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI