TIOR

Descopera ansamblul rezidential Premium Residence Oradea!

Descopera ansamblul rezidential Premium Residence Oradea!

Premium Residence este unul dintre cele mai atractive ansambluri rezidențiale din Oradea promovate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Acesta găzduieşte apartamente premium, într-un bloc de 10 etaj, dar şi spaţii comerciale. Proiectul este amplasat pe Strada Sucevei, nr. 11.

Ansamblul rezidenţial Premium Residence, din Oradea, se adresează atât celor care doresc o locuinţă modernă la standarde europene de calitate, cât şi investitorilor, dat fiind caracterul turistic al oraşului şi accesibilitatea locaţiei.

Finisaje şi dotări premium

Complexul rezidenţial dispune de locuinţe cu dotări şi finisaje premium, precum tâmplărie PVC cu 7 camere izolatoare şi geamuri tripan, centrale termice proprii, Immergas, 24 kW, sau sistem de siguranţă conectat la senzori de efracţie, incendiu, gaz şi inundaţie, amplasat în bucătării şi băi (sistemul opreşte alimentarea cu apă a apartamentului, în caz de inundaţie, sau cu gaz, în caz de scurgeri de gaz, şi avertizează proprietarul de producerea acestor evenimente, prin transmiterea de informaţii de pe telefonul fix pe telefonul mobil).

De asemenea, apartamentele sunt contorizate individual şi dispun de contoare de energie electrică, apă şi gaz, montate în spaţiile comune.

Balcoane de până la 20 mp

Balcoanele apartamentelor din ansamblul rezidenţial Prima Residence sunt foarte generoase, de până la 20 mp, cu lăţimi cuprinse între 1,30 m și 2,10 m, finisate cu gresie porţelanată şi protejate perimetral cu o balustradă metalică. În plus, apartamentele tip penthouse dispun de terase cu suprafeţe cuprinse între 17 și 90 mp.

Spaţii verzi şi locuri de parcare pentru locatari

Spaţiile exterioare blocului, căile de acces, trotuarele, drumurile, aleile şi parcajele sunt finisate integral, pavate sau betonate după caz, dispun de loc de joacă pentru copii şi de un parc pentru relaxare cu alei şi spaţii verzi.

Parcarea în incintă se realizează în spaţii închise la demisol şi parcaje exterioare, acces auto controlat cu bariere automate. Accesul în incinta şi către locurile de parcare este monitorizat cu sistem video IP.

Preţuri de top pentru apartamentele din ansamblul rezidenţial Premium Residence

Oferta de apartamente din ansamblul rezidenţial Premium Residence este una excelentă. Preţurile pornesc de la 42.745 euro, pentru locuinţe de 2 camere, 48 mp utili şi ajung până la 61.680 euro, pentru apartamente de 3 camere spaţioase, de 78 mp utili!

Pentru informaţii complete puteţi intrpe pagina ansamblului rezidenţial Premium Residence.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI