TIOR

Descarca si tu super aplicatia DezvoltatorImobiliar.ro!

Descarca si tu super aplicatia DezvoltatorImobiliar.ro!DezvoltatorImobiliar.ro este printre puţinele portaluri imobiliare din România care-ţi oferă accesul gratuit la o aplicaţie pentru telefoanele cu sistem de operare Android! Cu ajutorul acesteia, îţi poţi găsi locuinţa dorită în doar câteva click-uri şi poţi contact direct dezvoltatorul imobiliar pentru vizionare!

User-friendly, navigare intuitivă, rapidă – cele 3 caracteristici ale aplicaţiei DezvoltatorImobiliar.ro!

Aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro pentru telefoanele inteligente se bucură de cele mai noi tehnologii Android, este foarte uşor de folosit, navigarea se face intuitiv, iar rapiditatea este unul dintre punctele ei forte! De asemenea, absolut toate ofertele de locuinţe noi şi de ansambluri rezidenţiale care sunt disponibile şi în versiunea desktop a portalului DezvoltatorImobiliar.ro le găseşti şi în aplicaţie!

Ofertele de imobile noi sunt prezentate, la fel ca şi în cazul versiunii desktop, cu ajutorul fotografiilor reale, de bună calitate, hărţilor detaliate, cu ajutorul cărora poţi localiza cu uşurinţă proiectele imobiliare, dar şi prin descrieri text complete (cu informații de interes, precum sistemul constructiv al unităților locative, facilități, dotări, finisaje etc...). Toate lucrurile de mai sus sunt updatate zilnic, aşa că informaţia este proaspătă şi de actualitate!

Contactează direct dezvoltatorul imobiliar – comisionul este ZERO!

DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă şi un avantaj major: poţi contacta direct dezvoltatorul imobiliar al fiecărui proiect rezidenţial în parte, iar preţul afişat pe portal este şi cel final pe care-l plăteşti la achiziţie! Spre deosebire de agenţiile imobiliare, care solicită comision, în cazul portalului DezvoltatorImobiliar.ro comisionul este ZERO! Aşa că, fie că trimiţi o solicitare pentru casa sau apartamentul dorit de pe desktop sau direct din aplicaţie, preţul pe care-l vezi afişat este şi preţul final!

Descarcă-ţi şi tu aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro de pe magazinul Google Play!

Aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro pentru telefoanele cu Android este disponibilă gratuit pe magazinul Google Play.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI