TIOR

De neuitat: cum a transformat un miliardar chinez satul natal intr-un ansamblu rezidential

De neuitat: cum a transformat un miliardar chinez satul natal intr-un ansamblu rezidentialCu ocazia sărbătorilor de Crăciun trebuie să ne amintim cu toţii cât de mult înseamnă pentru noi cei apropiaţi şi, dacă i-am neglijat din cauza presiunii şi a stresului vieţii de astăzi, să încercăm să schimbăm lucrurile. Un exemplu minunat ni-l oferă miliardarul chinez Xiong Shuihua, cel care şi-a transformat satul natal un ansamblu rezidenţial, pentru a le mulţumi oamenilor care l-au ajutat în cea mai grea perioadă a vieţii sale: copilăria.

 

Xiong Shuihua, unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din China, ne da tuturor o lecţie despre recunoştinţă, bunătate şi empatie, trei calităţi umane deseori neglijată de mulţi dintre oamenii de astăzi. În ultimii 5 ani, acesta a construit un ansamblu rezidenţial în satul sau natal, din Sudul Chinei. Cu alte cuvinte, Xiong a dărâmat vechile locuinţe ale oamenilor şi în locul lor a ridicat 90 de apartamente şi case noi, investiţie de peste 4 milioane de lire sterline.

 

Motivul pentru care miliardarul a făcut asta este pe cât de simplu, pe atât de frapant: “Am câştigat mai mulţi bani decât am ştiut ce să fac cu ei şi nu am vrut să îmi uit rădăcinile. Mereu mi-am plătit datoriile şi am vrut să mă asigur că oamenii care m-au ajutat când eram copil, pe mine şi pe familia mea, vor fi răsplătiţi”.

Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI