TIOR

De la fotbal la rezidential – un oficial din fotbalul romanesc construieste un bloc de apartamente

De la fotbal la rezidential – un oficial din fotbalul romanesc construieste un bloc de apartamenteUn fost oficial din fotbalul românesc construieşte un proiect rezidenţial în centrul Bucureştiului, pe strada Polonă. Nicolae Badea, patron al echipei Dinamo Bucureşti în urmă cu câţiva ani, se ocupă de proiect, prin intermediul firmei Celeritas Translations Group.

 

 

Nicolae Badea, un nume cunoscut de către iubitorii fotbalului din România, a trecut la rezidenţial. Acesta ridică un bloc de 35 de apartamente în București, pe strada Polonă. Proiectul a fost numit Celeritas Residence, după firma care îl dezvoltă.

 

Imobilul va fi gata în luna mai a anului viitor. Finanţarea, de 2,27 milioane de euro, a fost obţinută de la Intesa SanPaolo Bank.

 

Celeritas Residence va fi alcătuit din garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi penthouse-uri. Cele mai ieftine locuinţe, garsonierele, vor avea preţuri de vânzare de la 78.000 euro, iar cele mai scumpe, penthouse-urile, se vând la preţul de 537.000 euro şi 546.000 euro. Dezvoltatorul oferă şi locuri de parcare, la preţul de 20.000 euro.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI