TIOR

De la comercial la rezidential: AFI Europe construieste apartamente in Bucuresti

De la comercial la rezidential: AFI Europe construieste apartamente in BucurestiAFI Europe intră şi pe segmentul rezidenţial din Bucureşti. În anul 2016, dezvoltatorul centrului comercial AFI Palace Cotroceni va începe să construiască 200 de apartamente în Bucureşti, pe terenul fostei fabrici Laromet.

 

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, care a construit centrul comercial AFI Palace Cotroceni şi clădirile de birouri AFI Park, din Bucureşti, va începe lucrările pentru un ansamblu rezidenţial din Nordul Bucureştiului, pe terenul fostei fabrici Laromet: "Vom începe să dezvoltăm şi pe segmentul rezidenţial, pe terenul din Bucureştii Noi, undeva la anul. Nu ştim încă dacă vom merge doar cu rezidenţialul sau vom merge în paralel cu partea comercială. Pentru început, vom începe construcţia a 200 de apartamente, iar preţurile nu vor depăşi 85.000 de euro pentru o locuinţă", au declarat oficialii AFI Europe.

 

Compania cumpărase în urmă cu aproape 8 ani terenul din Bucureştii Noi, care are o suprafaţă de peste 155.000 metri pătraţi. În afară de rezidenţial, AFI Europe ar putea construi şi un centru comercial aici.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI