TIOR

De ce cumpara bucurestenii apartamente noi in apropiere de metrou

De ce cumpara bucurestenii apartamente noi in apropiere de metrouÎn ultima perioadă, tot mai mulți bucureșteni se orientează către apartamente noi, în ansambluri rezidențiale aflate în apropiere de stațiile de metrou. Pe lângă avantajul mobilității deosebite de care se bucură cu o astfel de achiziție, clienții iau în calcul și alte amănunte, pe care le vom detalia în continuarea articolului.

 

Acces rapid către locul de muncă și către punctele de interes ale orașului

 

Mulți dezvoltatori imobliari care au construit ansambluri rezidențiale în București lângă metrou mizează pe faptul că potențialii clienți sunt foarte interesați de accesul rapid către locul de muncă atunci când cumpără apartamente noi. Acest lucru este foarte adevărat, bucureștenii valorizând foarte mult aspectul menționat mai sus.

 

Mai mult decât atât, se pare că tot mai multe persoane interesate de apartamente noi în București, pun mai mult preț pe apropierea locuinței vizate de o stație de metrou, decât de zona din oraș în care acestea sunt localizate.

 

Proximitatea de metrou nu crește neapărat prețurile

 

Un răspuns la întrebarea de mai sus depinde de câțiva factori. Spre exemplu, apartamentele noi din unele ansambluri rezidențiale din București sau periferie, precum cele din Linda Residence, se vând pentru prețuri relativ accesibile. Locuințele de 2 camere costă aici între aproximativ 40.000 de euro și 60.000 de euro, în funcție de suprafețe. Linda Residence este situat puțin în afara orașului, la doar cinci minute de stația de metrou Republica.

 

Apropierea de metrou, dar și de spații verzi și centre comerciale

 

Dezvoltatorul imobiliar Adama a ales să construiască ansambluri rezidențiale în București amplasate în zone apropiate de metrou, dar și în vecinătatea unor spații verzi și centre comerciale. Este cazul complexurilor Edenia Titan, Evocasa Optima și Evocasa Armonia, situate în proximitatea stației Titan sau 1 Decembrie 1918, locații foarte bune și foarte căutate de bucureșteni, datorită spațiilor verzi (Parcul Titan) și numeroaselor atracții comerciale.

 

Sursa foto: edenia.ro

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI