TIOR

De Cartea Recordurilor – cel mai mare logo din lume va fi in Brasov

De Cartea Recordurilor – cel mai mare logo din lume va fi in BrasovDuminică, 20 septembrie 2015, Maurer Imobiliare lansează un ansamblu rezidential în Braşov, Maurer Residence. La eveniment, braşovenii vor desena cel mai mare logo din lume, iar recordul va fi omologat de un reprezentant oficial al Guinness World Records.

 

Dezvoltatorul imobiliar Maurer Imobiliare pregăteşte lansarea unui nou ansamblu rezidenţial în Braşov, denumit Maurer Residence. Cu ocazia acestui eveniment, locuitorii Braşovului vor desena cel mai mare logo din lume, care va fi omologat de Guiness World Records.

 

Lansarea ansamblului va avea loc duminică, 20 septembrie 2015, de la ora 17, pe strads 13 Decembrie, intersecţie cu strada Ion Popasu.

 

Ansambul „Maurer Residence” va fi demarat în această toamnă şi va cuprinde locuinţe finisate la cheie, de 1, 2 şi 3 camere, dar şi locuinţe de tip studio şi duplex. Apartamentele vor fi situate în 14 blocuri. Proprietarii pot opta pentru un loc de parcare subteran sau suprateran şi spaţiu de depozitare.

 

Preţul de vânzare a locuinţelor va începe de la 31.000 euro pentru o garsonieră, de la 41.000 euro pentru un apartament cu 2 camere şi de la 51.000 euro pentru 3 camere. Investiţia în proiect va fi realizată din fonduri proprii şi va însuma 25 milioane euro.

 

„Braşovul este oraşul care se poate mândri cu multe recorduri la nivel naţional. De la premiere în turism, la pionier al transportului în comun sau cea mai veche cabană din ţară... De ce nu şi o premieră mondială conexă domeniului imobiliar? Ne-am propus să facem cunoscută povestea Maurer Residence întregii lumi, printr-un record demn de Guiness Book.

 

Pentru că suntem o comunitate unită, vă invităm să ne fiţi alături pe 20 septembrie, începând cu ora 17:00! Împreună vom pune Braşovul pe harta recordurilor lumii!”, au declarat reprezentanţii Maurer Imobiliare.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI