TIOR

Dai 5 milioane euro si te alegi cu un bloc nou in centrul Bucurestiului

Dai 5 milioane euro si te alegi cu un bloc nou in centrul BucurestiuluiUn bloc nou cu 28 de apartamente din centrul Bucureştiului este scos la vânzare pentru 5 milioane euro de către Casa de Insolvenţă Transilvania. Proiectul a fost blocat în urmă cu 5 ani, după ce dezvoltatorii au luat credite în valoare de peste 10 milioane euro de la Alpha Bank.

 

28 apartamente dintr-un bloc nou, situat pe strada Mihai Eminescu, din Bucureşti, se vând la pachet, la preţul de 5 milioane euro, redus de la 5,5 milioane euro. Imobilul are 7 etaje şi 2 niveluri de subsol. Blocul cuprinde locuinţe cu suprafeţe variate, între 73 şi 376 metri pătraţi, incluzând aici balcoanele şi terasele. De asemenea, la parter sunt 2 spaţii de birouri, de 370 mp utili.

 

Casa de Insolvenţă Transilvania este administratorul judiciar al proiectului, după ce acesta a fost blocat în urmă cu 5 ani. Dezvoltatorii au luat credite în valoare de peste 10 milioane euro, de la Alpha Bank. Din cele 28 de apartamente, 7 sunt deja valorificate, deşi blocul este finalizat în proporţie de doar 73%., aşa că preţul per unitate este de aproximativ 250.000 euro.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI