TIOR

Cumperi un apartament in Delea Veche Rezidential si ai bonus mobilierul de bucatarie!

Oferta ansamblul Delea Veche: cumperi un apartament si primesti voucher de 1.000 de euro!Promoţiile la apartamente noi se ţin lanţ la începutul noului an. Cea mai recentă ofertă specială pentru locuinţele din ansambluri rezidenţiale din București este pentru unităţile locative din complexul Delea Veche Rezidenţial, din centrul capitalei.

 

Apartamentele din ansamblul Delea Veche Rezidenţial pot fi exact ceea ce cauţi, mai ales că în luna ianuarie primeşti şi un bonus atractiv: până la data de 28.01.2015, pentru fiecare apartament de tip A, apartament de tip B sau apartament de tip G achiziționat în ansamblul Delea Veche Rezidenţial primești voucher pentru mobilier de bucătărie in valoare de 1.000 de euro!

 

Despre ansamblul Delea Veche Rezidenţial

 

Ansamblul rezidenţial de apartamente Delea Veche Rezidenţial se află în zona centrală a Bucureştiului (Delea Veche-Calea Călăraşilor), pe Strada Budila, Nr. 9, din Sectorul 2, la mică distanţă de Piaţa Unirii. Proiectul este în construcţie, având că termen de finalizare luna martie a acestui an.

 

Complexul Delea Veche Rezidenţial va găzdui garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere, amplasate într-un imobil de 6 etaje. Garsonierele au suprafeţe cuprinse între 47 şi 52 mp utili, apartamentele de 2 camere se încadrează între 57 şi 59 mp utili, iar locuinţele de 3 camere au suprafeţe între 88 şi 93 mp utili.

 

Preţurile apartamentelor din ansamblul Delea Veche Rezidenţial încep de la 47.900 euro (garsoniere), în timp ce apartamentele de 2 camere costă de la 61.900 euro, iar cele de 3 camere de la 83.900 euro.

 

Ce avantaje ai dacă-ţi cumperi un apartament în complexul Delea Veche Rezidenţial?

 

- vei locui în zona centrală a oraşului, în zona Delea Veche-Calea Călăraşilor, la mică distanţă de Piaţa Unirii, Piaţa Muncii, Piaţa Iancului sau Bulevardul Pache Protopopescu

 

- vei avea la dispoziţie numeroase facilităţi: Şcoala Iancului, Colegiul Mihai Viteazul, Colegiul AD Xenopol, Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, restaurante, grădiniţe, şcoli etc...

 

- îţi vei putea alege finisajele dorite, dintr-o gamă largă de modele

 

- îţi poţi achiziţiona un loc de parcare subterană

 

- construcţia este realizată din fonduri proprii;

 

- un raport calitate/preţ bun

 

- consiliere și suport din partea departamentului de Relații cu Clienții

 

- banii sunt garantați și returnabili în cazul în care vă răzgândiți

 

Mai mult decât atât, dezvoltatorul imobiliar garantează calitatea serviciilor, a finisajelor apartamentelor şi, desigur, a construcţiei.

 

Modalităţi de plată:

 

Plata standard:

 

20% avans;

80% la finalizare.

 

Programul Prima Casă:

 

5% avans

95% la finalizare

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI