TIOR

Cum sa construiesti o casa intr-o zi

Cum sa construiesti o casa intr-o ziUn grup de arhitecţi olandezi au adus pe piaţă un proiect de case ecologice care pot fi construite în doar o singură zi! Locuinţele sunt din prefabricate de aceea pot fi mutate oriunde doresc proprietarii şi, de asemenea, costă foarte puţin.

 

Arhitecţii olandezi de la compania Heijmans au lansat un model de case ecologice, realizate din prefabricate (cadre din lemn şi panouri solare), care pot fi construite foarte rapid, într-o singură zi. De asemenea, casele au şi avantajul flexibilităţii, putând fi mutate oriunde, într-un interval de timp scurt. Locuinţele dispun de o bucătărie, baie, living, dormitor şi o curte mică în exterior. Pentru moment au fost realizate doar 2 modele, în cadrul proiectului pilot.

 

Conform arhitecţilor olandezi, locuinţele se adresează persoanelor tinere, cu vârste între 25 şi 35 de ani, care au probleme pentru obţinerea finatarilor pentru case. Costurile de întreţinere ale unor imobile ecologice de acest tip sunt de aproximativ 700 de euro pe lună.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI