TIOR

Cum poti sa castigi o masina de spalat Arctic cu minimum de efort

Cum poti sa castigi o masina de spalat Arctic cu minimum de efortŢi-ai dori să câştigi o maşină de spălat? DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă această oportunitate, cu minimum de efort şi timp. Iată care sunt paşii pe care trebuie să-i faci:

 

1. Intri pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

 

2. Te abonezi la newsletter-ul DezvoltatorImobiliar.ro (în partea dreapta a paginii, sub recomandarea săptămânii găseşti locul unde te poți abona) – este nevoie să-ţi introduci doar numele şi adresa de e-mail

 

3. Confirmi abonarea la newsletter, accesând mail-ul personal

 

4. Felicitări! Tocmai ești înscris în concursul pentru câștigarea unei maşini de spălat Arctic, oferite de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro

 

Până la 1 noiembrie 2015 te poţi abona la newsletterul DezvoltatorImobiliar.ro ca să intri în cursa pentru acest premiu. După 1 noiembrie 2015, avem pregătite numeroase alte concursuri, cu premii pe care nu le puteţi refuza.

 

Doar reprezentanţii agenţiilor, dezvoltatorilor, portalurilor imobiliare şi rudele de gradul I ale acestora nu sunt eligibili pentru concurs. Tragerea la sorţi se va realiza pe data de 02.11.2015, folosind serviciul random.org.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI