TIOR

Cu cat se vinde ansamblul rezidential Silver Mountain, din Brasov

Cu cat se vinde ansamblul rezidential Silver Mountain, din BrasovAnsamblul rezidenţial Silver Mountain, din oraşul Braşov, a fost scos la vânzare de către administratorul judiciar pentru suma de 45,5 milioane de euro. Complexul rezidenţial este în insolvenţă.

 

Proiectul rezidenţial Silver Mountain din Braşov a fost scos la vânzare pentru a doua oară în decurs de câteva zile, după ce la prima licitaţie preţul de 53,4 milioane de euro nu a avut nicio solicitare. Acum, noul preţ al ansamblului rezidenţial a fost redus la 45,5 milioane de euro.

 

Complexul rezidenţial Silver Mountain din Braşov este format din aproape 171 de apartamente rămase nevândute, spaţii comerciale, 176 de locuri de parcare, restaurant, club de fitness şi spa şi un lot de teren de 20 de hectare. Ansamblul a fost început în anul 2008, înainte de criză economică. Investitorii intenționau să cheltuie peste 300 de milioane de euro şi să construiască 600 de apartamente de lux, un hotel, teren de golf, club de tenis şi multe alte facilităţi.

 

Firma INR Management Real Estate, cea care s-a ocupat de acest proiect rezidenţial a intrat în faliment la începutul anului 2014. Principalul creditor al sau este banca BCR, care are o cotă de piaţă de 99%.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI