TIOR

Cosmopolis a vandut 32 de garsoniere la pachet

Cosmopolis a vandut 32 de garsoniere la pachet Un investitor a cumpărat la pachet 32 de studiouri duble în complexul rezidenţial Cosmopolis, conform economica.net. Locuinţele au fost achiziţionate cu scopul de a fi închiriate pe o perioadă cuprinsă între 3 şi 5 ani.

 

1 milion de euro a plătit un investitor pentru cumpărarea unui pachet de 32 de studiouri duble în ansamblul rezidenţial Cosmopolis. Potrivit lui Gabriel Voicu, director Divizia de Locuinţe Noi – Coldwell Banker, studiourile vor fi închiriate pe o perioadă cuprinsă între 3 şi 5 ani, deoarece randamentul oferit este mai bun decât în cazul depozitelor bancare.

 

În ansamblul rezidenţial Cosmopolis, din Nordul Bucureştiului, a mai fost realizată o tranzacţie similiară, în care un investitor a achiziţionat un pachet mare de locuinţe. Se întâmplă în anul 2013, atunci când tot un investitor plătea 2 milioane de euro pentru un întreg bloc de apartamente în complexul Cosmopolis. Toate locuinţele sunt închiriate la momentul actual, cele mai multe fiind ocupate de către jucătorii de fotbal ai echipei Viitorul Constanţa.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI