TIOR

Corbeanca Forest, linistea de acasa

Corbeanca Forest, linistea de acasaAnsamblul rezidenţial Corbeanca Forest este situat la numai 5 km de ieșirea din București, în localitatea cu același nume. Complexul se află în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă, drept urmare are acces direct din Drumul Național 1.

Ansamblul este format din 101 de vile cu o arhitectură modernă și cu un spațiu aerisit. Cei care își aleg o locuință aici, sunt foarte aproape de centrul comercial Băneasa, de Metro sau Selgros. Casele sunt proiectate pe două nivele plus mansardă, astfel poți amenaja spațiul așa cum îți dorești. Cât despre suprafața fiecărei case, aceasta este de 294 mp la care se adaugă 49 mp pentru terasă. Mai mult decât atât, fiecare casă dispune de un loc de parcare asigurat.

Complexul este înconjurat cu un gard de protecție, iar paza este asigurată 24 din 24 de ore. Casele din ansamblul rezidențial Corbeanca Forest dispun de facilitățile oricărei locuințe moderne, precum electricitate, canalizare, gaze naturale, apă curentă, internet, televiziune prin cablu și o stație de epurare proprie.

Prețul unei case este de 155.000 de euro la gri și 173.000 Euro pentru casele care sunt predate la cheie. Prețurile de mai sus includ TVA.

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI