TIOR

Complexul Avangarde Forest organizeaza mare petrecere cu ocazia sarbatorilor de Pasti

Complexul Avangarde Forest organizeaza mare petrecere cu ocazia PasteluiIepurașul îi invită pe toți copiii la o petrecere veselă în ansamblul Avangarde Forest, cu ocazia sărbătorilor de Paşti! 

 

Nu rata marea petrecere organizată de complexul rezidenţial Avangarde Forest, pentru celebrarea sărbătorilor de Paşti! Reprezentanţii complexului rezidenţial din Voluntari vă aşteaptă cu multe surprize pe 4 aprilie, la ora 11.

 

Copiii se vor bucura de atmosfera veselă şi colorată la noul loc de joacă din ansamblul Avangarde Forest 3. Iepuraşul va fi, desigur, nelipsit. El va veni cu multe jocuri, dansuri, concursuri şi surpize. Ateliere de creaţie, baloane de săpun, pictură pe faţă - sunt doar câteva ingrediente petrecerii vesele din Avangarde Forest!

 

Nu este pentru prima dată când în incinta complexului Avangarde Forest se desfăşoară o astfel de petrecere: sfârşit de vacanţă, început de şcoală, Crăciunul, sărbătorile de Paşti - toate sunt sărbătorite cu mare succes în comunitatea Avangarde.

 

Cum te poţi înscrie pentru petrecere?

 

Pentru a te înscrie la petrecere trebuie doar să accesezi pagina aceasta.

 

AVANGARDE GREEN CONSTRUCT, dezvoltatorul ansamblului Avangarde Forest, este o companie care se află în permanentă dezvoltare. Având o experienţă de peste 5 ani în domeniul construcţiilor rezidenţiale, aceasta garantează astfel, până la cel mai mic detaliu, calitatea construcţiei şi a materialelor folosite, pentru a le oferi clienţilor locuinţa pe care şi-au dorit-o dintotdeauna.

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI