TIOR

Clujul se imbogateste cu peste 7000 de locuinte noi

Clujul se imbogateste cu peste 7000 de locuinte noiClujul se îmbogăţeşte cu peste 7.000 de locuinţe noi în următorii ani, în ansambluri rezidențiale, potrivit informaţiilor de la agenţia RE/MAX, specializată pe piaţa imobiliară din Cluj-Napoca.

 

În afara Bucureştiului, oraşul Cluj-Napoca începe să iasă din ce în ce mai mult în evidenţă datorită pieţei rezidenţiale. Conform agenţiei RE/MAX, până la sfârşitul anului 2015, numărul de tranzacţii cu locuinţe în Cluj-Napoca va creşte cu 10%, în condiţiile în care şi preţurile vor avea acelaşi avans. De asemenea, în următorii 2-3 ani, dezvoltatorii vor livra peste 7.000 de locuinţe noi, un număr record pentru oraş.

 

La ora actuală, preţurile apartamentelor noi din Cluj-Napoca se învârt în jurul sumei de 1.000 euro/mp, foarte apropiate de cele din Bucureşti. De altfel, comparativ cu celelalte mari oraşe româneşti, precum Iaşi, Constanţa sau Timişoara, piaţa rezidenţială clujeană este cea mai scumpă.

 

Pe lângă piaţa de locuinţe, în Cluj-Napoca s-a dezvoltat foarte bine şi piaţa de spaţii birouri, care şi-a dublat suprafaţa în ultimii 2 ani.

 

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI